Megareform, Türkiye’nin En Büyük Değişim Sitesidir. Bedensel, ruhsal ve zihinsel açıdan kendini değiştirmek isteyenler için Türkiye’de bu alanlarda faaliyet gösteren uzmanları ve bu uzmanların etkinliklerini tanıtır. 

Megareform olarak misyonumuz “Kendi yaşamını, hayata bakışını, bedenini veya zihnini dönüştürmek, yeniden şekil vermek ve geliştirmek isteyen herkesin aradığı uzmanı ve etkinliği kolaylıkla bulmasıdır.”

Astroloji, Diyet, Enerji & Şifa, Farkındalık, Koçluk, Meditasyon, Nefes, Yoga ve Pilates kategorilerinde faaliyet gösteren tüm uzmanlar sitede yer alabilir, etkinliklerini ve çalışmalarını yayınlayabilirler.

Megareform sitesine kayıt olma bedeli bir tek defaya mahsus olmak üzere 1800 TL + KDV dir. Bu ücretin dışında aylık ve yıllık kayıt yenileme ücreti veya abonelik ücreti gibi ek bir kayıt ücreti ödemezsiniz.

Megareform sitesine bir kez kayıt olduktan sonra tekrar kaydınızı yenilemeye gerek yoktur. Süresiz olarak sitede hesabınız ve iletişim bilgileriniz yayınlanmaya devam eder.

Bir kez Megareform sitesine kayıt olduktan sonra sınırsız sayıda ilanınızı ve etkinliğinizi sitede yayınlayabilirsiniz. 

Megareform sitesinde yayınladığınız ilanlarda etkinlik, seans ya da çalışma ücretini belirtmek zorunda değilsiniz. Bu alan tamamen uzmanın inisiyatifine bırakılmıştır. Site üzerinden mesaj yoluyla veya profil sayfanızda bulunan Whatsapp butonu üzerinden size ulaşan kişilerle ücret bilgisini detaylı bir biçimde paylaşabilirsiniz.

Evet yapabilirsiniz. Hem sizi, hem de verdiğiniz hizmetleri tanıtan ilanlarınızı, online veya yüz yüze etkinliklerinizi ve konaklamalı kamplarınızın satışını %10 komisyon bedeli ile site üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Evet kesiliyor. Site üzerinden satın alınan etkinliklere, kamplara ve danışmanlıklara otomatik olarak fatura kesildiği için site üzerinden yaptığınız satışlarda mali açıdan kendinizi garanti altına almış olursunuz.

Evet. Megareform sitesinde EFT ve Havale seçeneğine ek olarak kredi kartı ile de ödeme imkanı da bulunmaktadır. Sizden bir danışmanlık ya da hizmet satın almak isteyen ama nakit ödeme yerine, kredi kartıyla tek çekim veya taksitle ödeme yapmak isteyen kişilere kredi kartı ile ödeme imkanı da sunabilirsiniz.

Evet. Megareform Sitesinde `Sektörel Haberler` bolümünde kendinize özel oluşturulan sayfada uzmanlık alanınızla ilgili dilediğiniz kadar yazı yayınlayabilirsiniz. Böylece sektörde bilinirliğinizi ve alanınızdaki uzmanlığınızı daha fazla artırabilirsiniz. Bu yazılar sayesinde Google arama sonuçları üzerinden sayfanıza yeni danışanlar çekersiniz.

Evet. Tüm ilanlarınızı ve etkinliklerinizi İnstagram hesabınızdan alarak ekibimiz sizin adınıza siteye yükler. Siz ilan yüklemekle vakit kaybetmezsiniz, Böylece kendi işlerinize odaklanabilirsiniz.

İşortağımız E-Ofis ile yapılan anlaşma kapsamında, danışan görüşmeleriniz ve toplantılarınız için saatlik veya günlük olarak Türkiye’nin 13 ilinde, en prestijli plazalarda bulunan E-ofis ofislerini veya toplantı salonlarını liste fiyatı üzerinden % 50 indirimli olarak kullanabilirsiniz. Bize bir-iki gün öncesinden kiralamak istediğiniz lokasyonun bilgisini iletmeniz yeterli. Rezervasyonunu sizin adınıza biz gerçekleştireceğiz.