Numeroloji ve Bilinçaltı Kodlama Çalışmaları – Meltem Karlıkaya

Numeroloji ve Bilinçaltı Kodlama Çalışmaları – Meltem Karlıkaya

Numeroloji ve bilinçaltı kodlama çalışmalarının hangi açılardan kişiye katkı sağladığını, bireysel yolculuğuna nasıl etki ettiğini değerli Meltem Karlıkaya anlattı.

Meltem Hanım öncelikle sizi tanımak isteriz. Bize biraz kendinizden ve çalıştığınız alanlardan bahseder misiniz?

1981 yılı Eylül ayında Ankara’daki doğdum. Küçük yaşta, gazete kuponları ile eve gelen astroloji ve evren kitapları sayesinde nasıl bir yaratımın içinde olduğumuzu sorgulamaya başladım. Sonrasında hayat şartları beni bu alanlardan ne kadar uzaklaştırsa da, bu ilgim içimde bir gün uyanacağı günü bekliyormuş sanırım. 

2002 yılında fakülte 2.si ve bölüm 1.si olarak Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nü bitirdim. 2013 senesine kadar aktif iş hayatımı devam ettirirken, diğer yandan Ankara Üniversitesi’nde yüksek lisansımı tamamladım. Ta ki İzem Uzunoğlu adında bana emanet edilen bir ruhu dünyaya getirene kadar. Ve bu güzel ruha annelik etmekten gurur duyuyorum. 

2018 yılında eşimi sonsuz yolculuğuna uğurlamamızın ardından, bana bıraktığı mirası keşfettim. Dünyevi işleri hayatın merkezine koyduğumu farkettim ve beni içine çeken asıl alanları eşimin hastalık sürecinde okuduğu kitaplarda tekrar bulmaya başladım. Neden? sorusu ile başladığım araştırmalar beni ‘birlik bilinci’ ve ‘büyük plan’ kavramlarına götürdü. Sisteme teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki böyle bir yüce ruhla hayatımı birleştirmeme vesile olmuş. 

Kundalini Reiki Eğitimi’nin ardından benim için özel bir yeri olan, yolumu aydınlatan ve Neden? sorularıma cevap olan Numeroloji ilmi ile tanıştım. Okuduğum kitaplar, aldığım eğitimler ve numeroloji üstadlarından öğrendiklerim ile harmanladıklarım ve hala keşfetmeye çalıştıklarımla aktif bir şekilde danışmanlık vermeye devam ediyorum. 

Keşif yolculuğumu; Bilinçaltı Kodlama Uzmanlığı, Ruhsal Aile Dizimi Uzmanlığı, Jean Adrienne Arınma Sistemi, Spiritüel Dowsing Uygulayıcılığı, Hz.Süleyman’ın Mühürler ve Eft ile daha ismini sayamadığım farklı öğretilerde aldığım uzmanlıkları ile renklendiriyorum. 

Her defasında ve aldığım her yeni eğitimle birlikte, bu varoluşun mucizeleri beni büyülemeye devam ediyor. Ruhumun ne istediğini artık biliyorum. Temas ettiğim her ruha, ‘ ruhlarının istek ve arzularına uyumlanmaları için benim rolüm ne ise en iyi şekilde yapmamı sağla.’ niyetiyle rehberlik etmeyi seçtim. 

Numeroloji ve bilinçaltı kodlama çalışmaları hangi açılardan kişiye katkı sağlar, detaylandırır mısınız bizim için?

Numerolojiden başlayacak olursam;

Hepimiz biliyoruz evren ses ile meydana gelir ve bütün ruh varlıkları doğmadan önceki ahiret boyutunda harflerini notalarına alıp gelirler, kendi melodileri ile evrensel senfoni akışına dahil olurlar.

Her bir harf liyakat sonucunda kazanılır ve Takdiri İlahinin muradı bizim bütün notalarda (çakralarda) ustalık geliştirmek için farkındalık kazanmamızdır. Sistem sayı ve harflere dayanır. Harflerin kaliteleri, sayıların enerjileri, sayılarla kombinasyonu bu ilmin analiz temelini oluşturur. Numeroloji; kişiye farkındalık kazandırarak ruhsal yolculukta şifalanmasını sağlar. Ruhunun özünü gizemini ortaya çıkarır ve kesinlikle fal değildir. Asla kehanette bulunmaz, olasılıklardan bahseder. Sizi size anlatır. Kendinizi daha iyi tanır, potansiyellerinizi keşfedersiniz. İş, meslek, aile, çocuklar, finansal durum, evlilik gibi yaşamın her alanını ilgilendiren potansiyelleri öğrenmeniz mümkün olur. 

Bilinçaltı Kodlama Tekniği ise; kendine özgü bir yöntemle ve semboller yardımıyla; hem kişisel, hem de kolektif bilinçaltı kayıtlarını okuma ve yeniden programlama esasına dayanır.

Bilinçaltı anne karnında başlar. Bir bebek anne karnında iken bile annenin yaşadıklarından etkilenir. Dünyaya geldikten sonra nasıl bir ailede dünyaya geldi? Ona nasıl davrandılar? Cesaret verici, onurlandırıcı, başarıya yöneltici mi, yoksa cesaretini kırıcı ve olumsuz ifadelerle mi ona hitap ettiler? Bunların hepsi bilinçaltına kaydedilir. Yani anne karnından başlayıp kişi şu anda kaç yaşında ise bu yaşına kadar yaşamış olduğu her şey bilinçaltına kaydedilir. 

Bilinçaltı Kodlama neden önemli peki? Hafızamız sadece beyinde gerçekleşmez. Beden hafızası vardır. Bisiklete binmeyi bir kez öğrenince unutmamamız gibi. Sinir hafızamız vardır. Reflekslerimiz gibi. Bilinçaltı aslında yaşanılanı hatırlar, beynin bilinçli kısmı bundan kaçar ve sen sebepsiz şekilde hayatında sorunlar yasarsın. Sağlık da buna dahil. Çünkü beden ve sinir sistemi o hatırladıkları ile yaşamına devam eder. İşte tam da bütün bu hafızaları düzenlemek, şifalandirmak, beden/sinir/bilinçaltı üçlüsüne yeniden kodlayıp sifalandirmak bu nedenle önemlidir.

Danışanlarınız en çok hangi konularda destek almak için size başvuruyor?

Bizler bu dunyaya gelmek için sonsuz ihtimaller arasindan seçildik.Hepsinin bir sebebi var ve tesadüf değil…

Danışanlarım genelde, bu evrende gerçek yerini bulmaya ,yeteneklerini ve donanımlarını farketmeye, yaşamında sürekli tekrar eden, onu engelleyen döngüleri ve travmaları şifalandırmak için  gelirler.

Bu yetenekleri ve donanımları ortaya cikarmak içinde Numeroloji ile keşfe çıkarız. Ortaya çıkan verilerle de bilinçaltı kodlama tekniği  ile oluşan döngüleri ve onu engelleyen blokajları bilinçaltındaki hatalı kodları görüp, istenilen kodlarla değiştiririz. 

Tabi ki seanslar bir parmak izi gibi kişiye özeldir. Kişinin yaşam yolunu daha sağlıklı geçirebilmesi için hangi kolaylaştırıcı yöntem gerekli ise birlikte karar verip bir yol haritası çizeriz.

Şu ana kadar en çok karşıma gelen konular ailevi problemler ve ilişkiler, nörolojik hastalıklar, cilt hastalıkları, çocuklarda öğrenme güçlüğü, disleksi ve hiperaktivite, parasal sorunlar vb.

Düzenli seans ve terapilerle mucizevi sonuçlar alabilmekteyiz.

Son yıllarda bu alana ilgi oldukça arttı. Özellikle sosyal medyada çok fazla bir bilgi kirliliği yaşanıyor. Siz bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz ve okuyuculara bu konuda uyarılarınız neler olur?

Çağımızda yoğun sosyal medya kullanımına bağlı olarak çok fazla veriye ulaşma imkanı var. Fakat bir o kadar da çarpıtılmış veri ve doğru olmayan bilginin hızla yayılması var. 

Spiritüel bilgilerde bu bilgi kirliliği daha fazla…Kişilerin kendini tanıtması ve ihtiyacı olan kişilere ulaşmasını kolaylaştırdığı gibi bir o kadar da zorlaştırdığını düşünüyorum.

Eğitimlere ulaşmak kolaylaştıkça Spiritüel danışmanlık alanı da genişlemeye başladı…Kimseyi kırmak, gücendirmek istemem ama şimdiye kadar ben oldum demedim. Bir eğitim alarak ben oldum diyen o kadar çok kişiye rastlıyorum ki…Çoğu para için umut tacirliği yapıyor…Kadim sembollerin enerjisel gücünü idrak etmeden, kullanmak isteyen kişiye nasıl bir dönüşüm sağlayacağını bilmeden popülarite sağlamak adına paylaşan kişisel blog sayfalarını görüyorum. Tabi ki bu bir örnek, böyle binlercesi var.

Çalıştığımız alan Kuantum alanında dönüşüm sağlayan tekniklerle dolu. Biz insanlara donanımlarımızla yardımcı olmak için aracıyız. Vadetmek yerine o kişinin yürüdüğü yolda destekçisi olmalıyız. Bu nedenledir ki referansla çalışmayı tercih ediyorum. Kişi bana mutlaka bir yakın tavsiyesi ile gelir sonra sosyal medyadan takip etmeye başlar.

Naçizane tavsiyem,danışmanlık alacağınız kişiyi ilahlaştırmadan, kalbinizin rehberliğine güvenerek alanlarınızı açınız. Her gönderinin altına evet yazmayınız.Her sembolü çizip üstünüzde taşımayınız. Auramız bizim en özel enerjisel giysimiz…Bunu herkesle paylaşmak ister misiniz???

Bu alandaki bireysel yolculuğunuzda  ruhsal ve zihinsel olarak nasıl bir dönüşüm yaşadınız?

Kendimi tanıtırken de bahsettiğim gibi; benim kendimi keşfetmem büyük bir dönüşümle başladı. Hayat koşuşturmasında ne kadar çok yetenek ve becerilerimizi geride bırakıyoruz onu farkettim. Ama emin olun ki ne kadar dolambaçlı  yollara girseniz de, eğer özünüzden kopmadıysanız, pozitif seçimlerle devam etmeyi seçtiyseniz en mükemmel versiyonunuza ulaşmak için rehberleriniz hep sizi destekliyor. 

‘’Yol giderek bitmez…Yol bitsin diye yürünmez.’’

Bu sözü en sıkıştığım zamanlarda kendime hatırlatırım. Bu yolda o kadar çok dönüşüm yaşadım ki hepsi de benim şükretmemi ve teslimiyette olmamı sağladı. 

Sonra şunu farkettim; ruhsal ve zihinsel olarak en büyük dönüşümüm şükretmek ve teslimiyette olmakmış.

Son olarak, bu yazıyı okuyanlara vermek istediğiniz bir mesaj veya tavsiye var mı?

Kendinizi keşfetmek ile başlayın. Önce, hayat telaşında kaybettiğiniz yeteneklerinize odaklanın. Nasıl yemek yiyorsunuz? Nelere sinirleniyorsunuz? Neleri yapmak sizi zorluyor? Çok sevdiğiniz halde zaman ayıramadığınız neler var? Annenizle ilişkiniz nasıl? Babanızla ilişkiniz nasıl? Bakın…Kendinizi sahneden izleyin.. Gözlemci olmaya başladığınızda, kendinizi eleştirdiğinizde, kısacası farkettiğinizde ruha yolculuk başlar…O sahnede oyuncu değil de yönetmen olduğunuzu farkettiğinizde de ise öze yolculuk başlar.

Numeroloji Analisti ve Eğitmeni Meltem Karlıkaya’nın Megareform’daki profiline buradan ulaşabilirsiniz.

Kendisinin Instagram sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Yorum Ekle

© 2021 Megareform © Tüm hakları saklıdır.