2024’te Burçları Neler Bekliyor? – Filiz Özkol

Editör

Türkiye’nin En Büyük Değişim Sitesi Megareform yine harika bir konukla canlı yayınlara devam ediyor. Bu haftaki canlı yayın konuğumuz Astrolog / Yazar Sayın Filiz Özkol oldu. “2024’te Burçları Neler Bekliyor?” konulu bu sohbette Filiz Hanım bizlerle 2024 yılında burçları bekleyen olaylar hakkında çok kritik bilgiler paylaştı.

***

Hoş geldiniz Filiz Hanım.

Hoşbulduk canım benim.Bu arada hemen bir şey sormak istiyorum burcun ne ?

Yay.

Yay yayların garip bir enerjileri ve ben yayı hemen çok çabuk hissedebiliyorum Çünkü seviyorum Kendi burcumu seviyorum biraz megalomanlık olacak ama seviyorum. İyi ki yayım.

Kaç Aralık doğum tarihiniz?

16 Aralık doğumlu yay burcu, yükselen terazi, ay burcu başak. Merkür terazi, Merkür yay, Mars balık, Jüpiter yengeç, Satürn Venüs akrep. Haritamı artık ezbere bildiğim için böyle kendi kendime kafamdan çiziyorum. Burada olacak 90 derece açı var, buradan in, aman dikkat edeyim. Aman gözlerime dikkat, aman dizlerime dikkat edeyim böyle bir konumda.

Şahane. Ben o kadar bilmiyorum tabii. Yani siz işin uzmanı olarak hepsini biliyorsunuz. Ben bir tek yükselenimi ve kendi burcumu biliyorum o kadar.

Artık yıllardır yaparak ezberledim. Evet, 2024 senesine çok az kala bakalım, bu arada ben kimim? Ben İzmir’liyim, öğretmenim. Aynı zamanda radyocuyum. Piyasada 11 tane kitabım var, astrolojiye ait, ama köşe yazılarımı toplamak istiyorum. Aşka dair, hayata dair.

Hatta aklıma takıldı diye bir köşe yazılarım var işte. Geçenlerde yazdığım bir yazının adı “Aşk Cesurları Sever. Ayrıyeten “Sen Yanlış Bilir Birisin.” “Gidiyorum Dedi ve Gitti” gibi çok güzel yazı başlıklı yazılarım var. Aşka dokunuyoruz, Birazcık duygulara dokunuyoruz, Biraz içselliği dokunuyoruz zaman zaman.

Hafiften bir politikaya dokunuyoruz. Politikanın çok içine girmeyi sevmiyorum, yay burcu olduğum için özgürce konuşuyorum. Yani özgürlük benim için çok önemli. Ama politikalar genelde kısıtlı oluyor, biliyorsunuz.

Politika hep böyle köşeli yerler. Köşeli yerler beni çok sıkar. Hümanist olduğum için tüm insanlara ayırt etmeden çok sevmeyi seviyorum ama astrolojinin içinde tabii ki her türlü politika da var. Yani sonuçta konuşmak zorundasınız. Dünyada ne oluyor, Türkiye’de ne oluyor, insan ilişkileri nasıl?

Evren bize neler sunuyor, neler verecek, neler alacak bizden, neler götürecek? Bunlar çok önemli ve 2024 senesi bomba gibi geliyor, zorlu bir yıl bekliyor. Tabii ki, sen şimdi bu soruları hazırla bana, ben sana sorularının cevaplarını böyle minik minik anlatayım.

Benzer

Yorum Yaz