Jean Adrienne Arınma Sistemi Nedir? – Gülin Balım Uğur

Editör

JAAS Uygulayıcısı ve Eğitmeni Gülin Balım Uğur, Jean Adrienne Arınma Sistemini açıklıyor ve sistem hakkında bilgiler veriyor.

 

Merhabalar Ben de aslında bu sistemi öğrenmek istiyordum, tam üstüne siz geldiniz. Ne iyi ettiniz. Hoş geldiniz.

Hoş bulduk, diyelim. Biz de hem size hem de bugün buraya katılan tüm arkadaşlarımıza sistem hakkında hem bilgi verelim hem de soruları olursa onları da alalım.

Evet, belki başka bir yayında takipçilerimiz de bu yayını izledikten sonra yorumlarını yazarlarsa ve isteyen olursa aslında bir canlı yayında Gülin hoca. Bir yarım saatlik seans yapmak istedi.

Evet, bir grup seansı yapalım istedim. Benim takipçilerim zaten biliyor ama buradaki ve diğer kişiler için güzel bir deneyim olur öyle düşündüm, onu da planlarız duyururuz inşallah yakın zamanda. Belki önümüzdeki haftada onu yaparız, hem hazırlanıp gelirler. O şeye girerler, ruhani duruma girerler kesinlikle. Her şeyin bir vakti, zamanı var. Her şey olması gerektiği anda olur. Bugünlük tanıtalım, bir sonrakinde de güzel bir çalışma yaparız Allah’ın izniyle.

Sizi sizden dinleyelim o zaman.

Beni benden dinleyin bakalım, sevgili güzel ruhlu İnci. Öncelikle çok memnun oldum ve mutlu oldum hem bu güzel toplantıyı organize ettiğin için hem de bugün benim için burada olduğun için. Bu sistemde 4. yılıma girdim ve çok daha fazla kişiye ulaşması niyetindeyim.

Aslında bu canlı yayının da amacı o. Çünkü gerçekten çok güzel geri dönüşler alıyoruz ve kendi hayatımda zaten kendi tecrübelerimle de çok iyi şeyler yaşadığım için istiyorum ki çok kişi tanısın, çok kişi bilsin.

Öncelikle yayınımızın amacı bu onu belirteyim. Sonrasında da biraz kendimden bahsedecek olursam ben 39 yaşındayım, İzmir’de yaşıyorum, evliyim ve 13 yaşında bir oğlum var. Esasen işletme mezunuyum,

Özel sektörde çalıştım, en son iş deneyimim idari bölümdeydi. Ama hamilelikle birlikte sıkıntılı süreçler yaşadığım için ara vermek durumunda kaldım. Sonrasında oğlumun biraz sağlık problemleri oldu. Her şey olması gerektiği gibi. Biraz da bu alana sanki sonrasında artık ruhum hazırlanmaya başladı.

Şu anda ikinci bir üniversiteyi okuyorum bu arada, Sosyoloji 3. sınıf öğrencisiyim. Çok da mutluyum o bölümü okuduğum için. Gerçekten harika bir bölüm. Sonrasında hayat insana problemler getiriyor ve bu problemler insanı biraz sürüklüyor aslında.

Benim hayatımda da böyle oldu. Hiç kimse düşünmesin ki bizlerin başına hiçbir sorun gelmiyor. Her şey süt liman. Öyle değil inanın. Biz de çok ağır şeyler yaşadık ve sonrasında bir arayışa girdim. Bu arayışta karşıma çok güzel modaliteler çıktı.

Bunlardan bir tanesi öncelikle reiki ile tanıştım. Reiki ile uyumlandırma yaşam koçluğu kısmına merak sardım. Oralarda biraz eğitim aldıktan sonra yolum sonrasında Teta Healing ile tanıştı. Teta Healing’de çok hızlı uygulayıcılık modüllerini aldıktan sonra yaşam beni hızla bir eğitmenlik sürecine soktu.

Hemen eğitmenlik dersini de aldım. Teta Healing ile ilgilenirken, bir gün tıpkı böyle şu an olduğu gibi bir canlı yayında tesadüfen bu sistemle karşılaştım orada bir canlı yayın seansı yapılıyordu. Canlı yayında benim de dikkatimi çekti. Demek ki işte vesile her şey gerçekten.

Benzer

Yorum Yaz