Ejderha Yılına Giriş – Bilge Karadeniz

Editör

Yazar ve eğitmen Bilge Karadeniz, “Ejderha Yılına Giriş” konusunda farkındalığımızı artıracak çok önemli bilgiler verdi.

Gerçekten bu özel günde sizinle birlikteyiz. Dilerseniz sizi tanımayan takipçilerimiz için tanıtmakla başlayalım yayınımıza.

Vallahi beni takip edenler, hani beni biliyorlar, tanıyorlar; yazar ve eğitmenim. Ben işte farkındalık üzerine. İyi akşamlar, bu arada farkındalık üzerine fayda ve düşünceliği yapıyoruz, farkındalık rehberliği yapıyoruz. Bununla ilgili eğitimler ve atölye çalışmalarımız oluyor. Onun dışında zaman zaman kamplar yapıyoruz, canlı yayınlara katılıyoruz, yazılarımız kişilere katkı sağlıyoruz. Bunları neden yapıyoruz, şimdi zaten ezan da bittikten sonra bunları konuşalım.

Ejderha yılı dediğimiz için horoz sembolünü her biriniz evinizde bulundurun. Bu bir takı olabilir, herhangi bir şey olabilir. Ben böyle broş şeklinde aldım bazen. Bu şekilde takıyorum. Neden? Çünkü eski Çin astrolojisine göre her birimizin burcu farklı.

Köpek ve ejderha yılı olduğu için bu yıl ateş yılı ve ejderha yılı olduğu için köpek burcunda olanların ve karşı zıt burcu köpek ve horoz burcu olanların evinde horoz figürünü kullanmasında ve taşımasında fayda var diyoruz her birimiz için çünkü bütün semboller kainatta yaratılmış. Her şey ki bizim semboller eğitimimiz de var hani. İşte web sitesinden satın alıp izleyebiliyor.

Madem ejderha yılına evet dedik ki 04/04 dedik bu gece portallar açılıyor. Dostlar, portal açılması ne demektir? Hani şimdi herkes böyle bilmeyenler olabilir, şey olabilir. Bizler e çakra sistemimize göre her bir ruh boş başı boş yaratılmadı yani yaratılan herkesin hani bir rehberi bir meleği var.

Çünkü bizler oraya bağlantılıyızdır sürekli korunma altındayızdır ve böyle de olduğu için oradan bize sürekli mesajlar gelir. Tıpkı senin bir çocuğunun olduğunu düşün ve senin bu çocuğun işte okula gidiyor işte ne bileyim arkadaşıyla tanışıyor ya da arkadaşıyla bir kavgası oluyor ya da ne bileyim işte sınava katılıyor diyorsun ki hangi okula göndereyim nerede okusun vesaire ona yardımcı oluyorsun ya işte bizi yaradan da bizi başı boş bırakmıyor.

Bizi yaradan da sürekli oradan bize mesajlar oradan bize bilgiler oradan bize akışlar veriyor çünkü bizler onun yaratmış olduğu, onun özünden yaratmış olduğu ruh varlıklarız ama aynı zamanda neyiz bedenimiz ruhumuz ve zihnimiz de mevcut neden bedenimiz mevcut çünkü biz bu dünyaya geldik tekamül etmeye nasıl tekamül edecektik biz beden birlikte tekamül edecektik şimdi dedik ki 4 4 44 zaten 1444 hicri dönemle birlikte yeni çağa giriş başladı bu yeni çağa giriş dediğimiz şey nedir Adem yani ilk yaratılıştan beri zaten tufanlar olur nuh tufanı olsun işte birçok bölü musa kızıldeniz’i yardı birisi girdi işte birisi çıktı çok çok teşekkür ediyorum bu ne güzellik demişler sağ olun

Benzer

Yorum Yaz