Şifa Çemberi – Sarp Ertekin

Sarp Ertekin

Merhaba, hoşgeldin.

Bu mesajı okumak için zaman ayıran sen, bil ki bu yaşamda varlığına değer veriliyor ve takdir ediliyor. Bedenin şu an bu geniş dünyanın neresinde olursa olsun, günlerin huzurla, mutlulukla, sevinçle, pozitiflikle ve en derin arzularının gerçekleşmesiyle dolu olsun.

Bu aralar kendini ne kadar değersiz, yalnız, anlaşılmamış ve üzgün hissetsen de sen olağanüstüsün ve dünyadaki tüm mutlulukları hak ediyorsun. Lütfen kendine inanmaya devam et, çünkü aslında harika şeyler başarma yeteneğine sahipsin!

Henüz açmadıysan videodaki müziği aç ve omzundaki tüm yükleri bırak. Sana dolu dolu sevgi ve huzur enerjisi gönderiyorum.

Bu enerjiyi alıp kabul ettiysen, sen de artık bu şifa çemberinin içindesin. Senden sonra bu sayfaya gelecek ruhlar için lütfen sen de şu an içinden geçenleri aşağıya yaz ki, okuyanlara şifa olsun, ışık olsun. Çünkü hepimiz Yaradan’dan ötürü birbirimize bağlıyız.

Aşağıdaki niyetleri derin nefesler alarak huzurla içinden söyleyebiirsin :

“Kendimi şifa enerjisine açıyorum. Benim adıma yapılacak tüm iyi ve güzel dilekleri, Yaratıcıdan gelen şifayı kalbim sevgiyle taşarak kabul ediyorum.

Şu anda aldığım derin nefeslerle her bir organımın ve hücremin şifalandığını bilirken, bu sayfaya gelenler ve şifa ihtiyacı olanlar için de şifa veren, Şafi olan Yüce ve İlahi Yaratıcıdan tüm kalbimle şifa ve ferahlık diliyorum.

Bendeki, sevdiğim kişilerdeki ve burada şifa niyetinde olan herkesteki varsa bildiğimiz ya da bilmediğimiz tüm hastalıklerı gider ey Rabbim! Bizlere şifa ver, çünkü şifa verici olan sensin. Senin vereceğinin şifa dışında başka bir şifa yoktur.”

*************

Sevgiler

Sarp

Benzer

3 Yorum

Mehtap Nisan 27, 2024 - 5:50 am

Eşim bir süredir rahatsız tedavi görüyor. Ona ve çocuklarıma karşı ne kadar dışardan güçlü dursam da, için için çok üzülüyorum ve kaygılanıyorum. Eşime ve tüm şifa bekleyenlere şifa diliyorum. Umarım bir an önce iyileşir.

Yanıtla
Leyla Duran Nisan 29, 2024 - 9:29 pm

Bu sayfaya bilmeden geldim. Ama hiçbirşey tesadüf değil. Annem birkaç gündür yoğun bakımda. Ben de bu yazıyı okuyanların dualarını bekliyorum. Herkese şifa diliyorum.

Yanıtla
Nuran Kaya Mayıs 1, 2024 - 5:16 am

Sitede gezinirken yaziniza denk geldim. Yapilmasi gereken islerim vardi. Muzik o kadar iyi geldi ki uzun sure kalkamadim. Gozlerimi kapatip gencligime babamin hastaligina ve gozumun onunde vefat edisine gittim..Sagligimizin ve hayatimizda olan kisilerin kiymetini her zaman hatirlatmak gerekiyor. Sifa ve dua ile Sarp hocam. Sevgiler

Yanıtla

Yorum Yaz